Zonwerings doek los verkrijgbaar?

The headhunter

Specialist Elektra
  • #1
Iemand enig idee of zonwerings doek los te krijgen is?

Ik heb voor een projectje twee stukken nodig van 2,5 m breed, 8 m lang.
 

Marsepein

  • #2
Ik zou het denk ik gokken bij een zeilmakerij oid.
 

Dingena

  • #3
Ja hoor bij de betere zonweringszaak kunnen ze gewoon los doek voor je bestellen.
 

Beri

  • #4
Hallo Headhunter,

Het is zoals Dingena zegt, dat ieder zonweringbedrijf en iedere zonweringdealer het gewenste doek voor je kan bestellen.

Ik weet natuurlijk niet welke kleur je zoekt, maar doeken met streepdessin bestaan altijd uit aan elkaar gestikte banen van 120 cm. Wil je echter helemaal geen naden, dan zijn er een aantal effen kleuren beschikbaar die een rolbreedte hebben van 252 cm. Als die aan de zijkant wordt gezoomd, dan krijg je dus doeken van ca. 250 cm breed. De lengte kan dan zo lang worden als je maar wilt, zolang het maar niet langer is als er op de rol zit. Maar dat kan wel 53 tot 55 meter zijn en zal dus geen probleem opleveren.

Ik weet niet in welke streek je een leverancier zoekt, maar als je me een persoonlijk berichtje stuurt, dan kan ik je zondermeer een paar adressen bij jou in de buurt geven. Ik heb hier namelijk een kleine 2000 van die adressen mijn database staan.
 

The headhunter

Specialist Elektra
  • #5
Bedankt voor het aanbod Ber.

Als ik maar weet in welke hoek ik moet zoeken is het al best.
Dit bericht is een beetje als orientatie zodat ik niet stad en ommeland af hoef te zoeken.

Het gaat om een effen kleur (donker champage)
De bedoeling is om een raamwerk van ongeveer 5 x 5 te voorzien van 2 zonne schermen die ik d.m.v. 4 tuidraden dan ophang in deze constructie.
De doeken zal ik dus moeten aanpassen zodat deze er mooi tussen komen.
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #6
Graag wil ik Ber er op wijzen, dat het niet gebruikelijk en niet de bedoeling is, dat adressen verstrekt worden via dit forum.

Zeker in de situatie dat er in bijna elke plaats wel een zonwerings-leverancier is, en de vraagstellers ruimschoots keuze hebben, is eigen zoekwerk naar een leverancier de enige juiste optie. Gelukkig is dat ook het plan van "The headhunter" dus dat sluit goed aan. :wink:

Voortrekken van bepaalde leveranciers is niet het devies van Klusidee.
 

Beri

  • #7
Omdat Voortrekken van bepaalde leveranciers niet het devies van Klusidee is, pakte ik het aan zoals ik deed. Het is namelijk ook geenszins mijn bedoeling bepaalde leveranciers voor te trekken. Als iemand mij een postcode geeft, dan krijgt hij/zij altijd alle in dat postcode gebied aanwezige bedrijven die het betreffende product in het assortiment hebben.

Ik ben er praktisch zeker van dat ik het meest complete en actuele adressenbestand heb op het gebied van zonwering en/of rolluikbedrijven in Nederland, België en Duitsland. Dat is namelijk al meer dan 15 jaar zo. Je bent tenslotte specialist op dit gebied, of je bent het niet. ;)

@ The headhunter: Veel succes met je project.
Je spreekt over tuidraden gecombineerd met zonweringdoek. Er is een leverancier op dat gebied die exact verkoopt dat jij zoekt. Het product is ook nog voor doe het zelvers bedoeld. Het product wordt in europa slechts door 1 bedrijf aangeboden. Ondanks dat, mag ik je helaas niet zeggen wie het is. Jammer, maar als je een beetje inventief bent, kom je er wel achter.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu