whirlpool awm 576 1200 wasmachine voert geen water af

A

Anonymous

Gast
  • #1
hai mn Whirlpool awm 576 1200 wasmachine voert geen water af pompt het water niet meer weg en centrifugeert ook niet slaat ook wanneer hij moet gaan pompen of door of houdt er mee op. Is dit de pomp of koolborstels of beide??
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
merk Whirlpool awm 576 1200 hoe kan ik zelf bij de pomp komen om te zien of het verstopt is?

bij voorbaat dank
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Hoi, de meeste wasmachines hebben onder aan aan de voorkant een kapje wat je makkelijk kan verwijderen. Hier achter vind je een rond dekseltje wat je los kan draaien. Dit is de waterpomp. Er zit nog een boel water in de wasmachine, draai dit kapje dus niet zo maar los. Meestal zit er ook een slangetje, waarmee je eerst de wasmachine af kan tappen. Ik zet de wasmachine meestal eerst een beetje omhoog aan de voorkant, zodat ik een klein emmertje onder het afvoerslangetje kan zetten. Daarna de popmp losdraaien, Blokkade verwijderen, pomp weer vast, klaar is kees. Wassen maar.

suc6 Martin
 
A

Anonymous

Gast
  • #4
Hallo, dit heb ik algedaan maar water blijft in trommel zitten en er blokkeert niets bij die waterpomp onderaan. Kan het zijn dat de afvoerslang verstopt is dan dat ik die slang moet openmaken maar die zit achter onderin de wasmachine moet ikdan die hele trommel erafhalen? Want ik kan er namelijk moeilijk bij!!!!!!
 
A

Anonymous

Gast
  • #5
De afvoerslang zal niet verstopt zijn, eerder de slang van de kuip naar het filterhuis/afvoerpomp (een sok ofzo). Als die slang niet verstopt is: nieuwe pomp.
 
A

Anonymous

Gast
  • #6
Met de collega eens
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu