Wfg2460 Bosch wasmachine

Erwinvdp

  • #1
Ik heb een wasmachine van Bosch 6 jaar oud. Ik denk dat er iets uit de kleding in de trommel is gevallen want je hoort iets schaven hoe kom ik daarbij zonder het hele apperaat te slopen?
gr
Erwin
 

Erwinvdp

  • #2
Ik heb de bovendeksle er al af en via de manchet lukt dit niet.
Ik zie op de tromme wel twee veerklemmen zitten waarvan 1 onder het zeepbakje
 

Erwinvdp

  • #4
Ik heb met een zaklamp gekeken maar niets gevonden het lijkt dat er een stukje metaal ergens achter haakt en vervolgens langs de trommel ratelt. Ik zal dus echt naar binnen moeten Het stukje metaal of palstic krijg ik niet los door schudden of aan de trommel draaien
groetjes
Erwin
 

Erwinvdp

  • #5
Het lijkt aan de bovenkant van de trommel te ratelen dus hier moet ook het metaal zitten of er moet iets zijn losgeraakt binnen in de trommel maar ik zou niet weten wat. Wie kan me helpen? :idea:
mvrgr
Erwin
 

Erwinvdp

  • #6
Jan schreef:
Kijk hier eens, zelfde probleem.
Nee datheb ik al geprobeerd, geluid lijkt uit de bovenkant van de trommel te komen
 

Bart100

  • #7
Hoi, best is dat je eerst de frontplaat van het toestel verwijdert om nadien dan de kuip te kunnen openen. De kuip bestaat uit 2 stukken dwz dat je het deksel (waar frontgewicht op hangt) kan verwijderen door het losmaken van de 6 klemmen en zo voorzichtig het deksel weg te nemen. Op deze manier kan je zowel boven- als onderaan tussen kuip en trommel kijken.
 

Erwinvdp

  • #8
Heb vandaag een monteur gehad, heeft er met een ijzerdraadje toch een BH beugel uitgevist........ ook de front eraf gehaadl is eigenlijk simpel. Als niet was gelukt door de afvoer van de pomp dan alle klemmen los en het frontgewicht plus deksel eraf. Nu helemaal perfecrt bedankt iedereen voor de medewerking.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu