Welke programma het beste om te beginnen

Peerke

  • #1
Hallo daar allemaal .

Ik wil een programma kopen maar weet niet welke. Ik wil het alleen gebruiken voor huisinstallatie. Heb wel wat ervaring in electro maar niet al teveel .

Ben ook geen pc expert. dus moet het een simpel programma zijn. Heb momenteel auto cad 2005 maar daar kom ik niet uit (is te ingewikkeld). Als iemand mij een simpel program kan aan prijzen, en ook waar ik die kan kopen hoor ik dat graag.

mvg peter
 

Frank

Vaste beantwoorder
  • #2
Op dit forum worden geen aankoopadviezen gegeven.
Lees de forum regels eens.

Probeer het op een software forum.
 

Gerrit

  • #3
Ik ga er van uit dat je een tekenprogramma wilt.
Los van het feit dat we geen produkten aanprijzen kan ik je vertellen dat je toch een bepaald niveau in de elektrotechniek nodig hebt (of in elke andere dicipline waarin je wilt gaan tekenen).

Bovendien moet je toch redelijk met een computer overweg kunnen.
Verder kan ik je vertellen dat tekenprogramma's die eenvoudig zijn te bedienen, en waarmee je tevens goed kan tekenen, niet bestaan.
 

Gerrit B

Specialist Telecom
  • #4
Gewoon even googelen met tekenprogramma en gratis als zoek item.
Dan zul je van alles tegen komen.

Maar zoals hierboven al is aangegeven er zijn geen eenvoudige programma's waar je zo maar even en tekening mee kunt maken zonder kennis van e.e.a te hebben.
Wel is het zo dat als je eenmaal autocad onder de knie hebt, je ook vrij snel met de rest uit de voeten kunt, maar ja waarom zou je dat dan nog doen.

Maar je kunt ook aardige tekeningen maken met tekstverwerkingsprogramma's. Probleem hiermee is alleen dat even in zoomen ed. niet mogelijk is en wijzigen ook een ramp is, maar het is wel simpel.

suc6

Gerrit Bakker
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #5
Hier laten we het bij, dit valt buiten de bedoelingen van Klusidee.

Slotje
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu