Wasribben gebroken na reparatie!

Controlfreak

  • #1
Beste iedereen,

ik heb een wasmachine van 2 en een kwart jaar oud:
Bauknecht WAK 1470

afgelopen week is 1 van mijn wasribben in de trommel afgebroken. zekere voor het onzekere heb ik contact gezocht met de leverancier.
Whirlpool wist te melden dat dit geen garantie is omdat het vaak door een projectiel wordt veroorzaakt. bv BH bandje, geld, ander voorwerp. Vandaar dat ik een lokale witgoedexpert heb gebeld.

de "expert" gaf aan dat hij niks kon horen en monteerde het dingetje en was binnen 10 minuten weer weg en 85 euro rijker.

na 5 wasjes hoorde ik weer een hoop geluid. machine laten stoppen. ALLE 3 de ribben kapot. waarvan er tenminste 1 "inslag" had en blijkbaar door iets was geraakt.

heb de expert gebeld dat ik juist zijn expertise had ingeschakeld om dit te voorkomen.

kreeg hele verhalen over draag armen vd trommel die mogelijk het beven hadden en dat het allemaal moeilijk moeilijk is en dat hij dit nooit had kunnen weten daar hij dan een wasprogramma moest afwachten en dit veel tijd en dus geld zou kosten.

lang verhaal kort. ik heb het idee dat hij dat ding niet goed heeft bevestigt. als ik de trommel rond draai hoor ik niks geks, loopt hij niet aan helemaal niks.

is zijn verhaal aannemelijk? hij komt morgen langs om te kijken. daar ik de expertise zelf niet heb hoop ik wat info hier te kunnen krijgen. Het werd via andere forums aanbevolen dat hier kundige mensen zijn.

dank voor eventuele reacties!
 

The headhunter

Specialist Elektra
  • #2
In de forumregels staat duidelijk dat wij werk uitgevoerd door derden niet beoordelen.
 

Frank

Vaste beantwoorder
  • #3
En daarom doen we dit topic op slot.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu