Wasmachine Whirlpool AWT7123D, klok draait niet

Hans1949

  • #1
Ik heb een wasmachine, Whirlpool AWT7123D, bovenlader van 7 jaar oud, met het volgende probleem.
Ik start het programma en er wordt water ingelaten. Vervolgens wordt het helemaal stil. Draaien aan de tijdschakelaar geeft heel kort het starten van een motor o.i.d., vervolgens blijft het stil.

De klok draait niet, handmatig draaien levert bij sommige standen een kort geluid op van een startende motor, verder niets.
Alleen water innemen en water pompen zijn de enige acties die uitgevoerd worden. IK heb geen idee of het probleem nu de motor is, de tijdschakelaar of alleen een motortje van de schakelaar. En of dat allemaal eenvoudig is te repareren voor een amateur.

Servicenr 8561 712 20430
 

Hans1949

  • #2
Niet meer nodig. Ik ben een beetje zat van het apparaat, de lagers heb ik vervangen, nu dit probleem. Daarussendoor regelmatig het probleem dat het centifugeren het soms wel en soms niet doet. Dus gewoon een ander merk gekocht. Volgens de verkoper zijn de merken Bauknecht en Whirlpool inferieur. Of het waar is of gewoon een verkooppraatje weet ik niet, maar feit is dat ik gewoon een betrouwbare machine wil hebben, zonder gezeur. Hopen dat de volgende beter is (Electrolux).
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu