Wasmachine Whirlpool AWM 827-centrifugeert niet en geluid

A

Anonymous

Gast
  • #1
Hallo,
Ik zag al een paar onderwerpen en goede antwoorden hier tussen en wou mijn vraag stellen. Hopelijk kan iemaand helpen.

Wasmachine centrifugeert dus niet, op het moment dat de pomp zou moeten beginnen met werken gebeurt er niks. Hij blijft maar de was rond draaien maar neemt het water niet weg.

Een paar dagen geleden merkte ik dat de trommel iets moelijker draaide. Ik keek voor zover dat kan onder de rubber band maar kon niks zien.

De filter heb ik net schoongemaakt maar dat heeft het niet opgelost.

Om het hele ding uit elkaar te zetten lijkt me een enorme klus, hoe moet ik het doen mocht het nodig zijn? Ik ben wel handig en wil het proberen.

Alvast bedankt!
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
Probleem valt uiteen in

---A---
pompt niet leeg.............vermoedelijk pomp defect of er zit iets in de kuip of afvoerslang van de kuip naar de pomp.....

---B---
sluit aan bij A, Whirlpool staat bekend om het feit dat er makkelijk kleine stukjes wasgoed tussen de kuip terecht kan komen waardoor de trommel soms slecht draait.
 

Anna

  • #3
Bedankt voor je reactie Witgoedmonteur!

Ik heb het inmiddels opgelost. Gelukkig is het de pomp niet geweest (had geen zin in reparatiekosten). Bij de derde controle van de filter bedacht ik dat ik ook wel even kon voelen of er iets zat in de gat waaruit spullen naar beneden en in het filter belanden. Uiteraard, een sokje van mijn zoontje. :roll: Die eruit getrokken en nu is alles zoals voorheen. :D
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu