Voegen op oude kitlaag

Brub

  • #1
Beste klussers,

Wegens een natte muur een loodgieter gebeld. Hij zag snel het probleem, een aantal tegels gebarsten, slecht gekitte gaten en ook bij de kraanaansluiting in de muur. Oplossing: deels opnieuw laten tegelen (over de oude tegels heen) en dan goed afwerken.
Zo gezegd, zo gedaan.

Bij thuiskomst valt me op dat er ter hoogte van de kraan in de muur nog steeds een gat in de tegels lijkt te zitten zonder kit. Je kan zo de achterkant van de tegel zien. Dat lijkt me niet goed, daar moet de loodgieter voor terugkomen voordat ik het geheel betaal.
Maar wat me verder opviel. Doordat er nu een nieuwe laag tegels over de oude laag heen is getegeld, is er nu gevoegd over een oude kitlaag heen... kan dit?
Graag jullie reactie zodat ik met enige kennis en kunde de loodgieter te woord kan staan.
 

Utreg

Vaste Beantwoorder
  • #2
Zie onze forum regels:


Een diagnose, offerte of reparatie, die reeds gedaan is door een bedrijf of monteur, kan niet worden beoordeeld via dit forum. Het is op afstand niet vast te stellen of zo iemand zijn werk al of niet goed heeft gedaan, en de vakmensen op dit forum zullen hun collega's ook niet afvallen. Hetzelfde geldt voor door derden uitgevoerd werk van welke aard dan ook: vragen te maken hebbend met het niet goed uitgevoerd zijn ervan zullen direct gesloten worden.
 

Pepjo

  • #3
Slotje dus.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu