Siera wasmachine die niet meer wil zwieren noch wassen

A

Anonymous

Gast
  • #1
ik heb een Siera wasmachine die niet meer wil zwieren noch wassen. het water wordt nog wel af - en aangevoerd zonder problemen. ik denk dat er kortsluiting is . ik hoor klikken maar hij begint niet te draaien. ik vind ook nergens een handleiding. het is een zeer oud wasmachine. wie kan me helpen?
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
Hallo Eva,

Ik denk dat de motor van je wasmachine stuk is.Het klikken zijn de relais in de machineDit zijn componenten die voor de electrische aansturing van je wasmachine zorgen.Prijstechnisch denk ik dat die oude jongen van je zijn laatste adem heeft gehad.

Groetjes
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
controleer eens voor de gein de koolborstels van de wasmachine die verzorgd dat de trommel gaat draaien het afpompen en het aanleveren van het water gaat via een de waterpomp.een beetje technisch iemand kan je wel even helpen .
 
A

Anonymous

Gast
  • #4
Hoi Eva,

als je machine alles doet behalve draaien,zijn het waarschijnlijk de koolborstels die op zijn, je vindt deze op de motor, dit is een goedkope reparatie. je vindt deze bij een Handyman of andere onderdelenzaak in je buurt, wel even de oude meenemen of het E-nr. van de machine.
Groetjes.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu