Siemens SL64A561/40 vaatwasser probleem

Mark_1975

  • #1
Onze vaatwasser maakt niet meer schoon in het onderstegedeelte. Ik heb inmiddels het Soda schoonmaken gebprobeerd, maar helaas. Verschillende manieren hadden geen resultaat.

Als ik de vaatwasser losmaak onder het programma komt uit de voorste buis, die voor de onderkant geen water.
Heeft deze machine 2 pompen ? Of kan het wat anders zijn ? De achterste buis gaat naar het bovengedeelte. Zijn de buizen met elkaar verbonden?

Op de foto heb ik de machine onderbroken in het programma. Ook het filter is hier even verwijderd. Normaal zit deze er wel in.


www siemens-eshop.com/eshop(bD1lbiZjPTAwOQ==)/siemens/nl/prodp.htm?prod=SL64A561%2f40&ESHOPTYPE=S (link naar de website van de machine)
pagina 4 is het probleem onderdeel
 

Mark_1975

  • #2
En nu pompt hij ook geen water meer af..... :?
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #3
Het lijkt er op dat er slangen vervuild zijn, probeer het nog een paar keer met soda en heet water, lukt dat niet dan handmatig alle slangen controleren.
 

Mark_1975

  • #4
Afvoer werkt weer !?

Alleen de onderste sproeier nog niet ? Weet iemand hoe deze constructie eruit ziet ?
 

Gericom

  • #5
Diverse apparaten hebben een wisselmotor. Het water wordt een tijdje naar boven geleid en later weer naar de onderste sproeiarm. Als deze wisselmotor defect is, komt het dus alleen nog bovenuit of onderuit. De wisselmotor zit in 1 behuizing met het verwarmingselement en moet dan geheel vervangen worden. Dit is niet zo makkelijk.....
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu