Siemens siwamat 9123 trommel bovenlader

A

Anonymous

Gast
  • #1
Hallo. De trommel van de bovenlader wasmachine (Siemens siwamat 9123) zit ONDERSTEBOVEN vast. Nu kan ik de was er niet uithalen! Waarschijnlijk zijn de laadklepdeurtjes opengegaan. Heeft iemand dat al eens ook gehad? En hoe heb je dat opgelost? Alvast bedankt voor je reactie.

Groeten,
Jeff.
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
dit is wel een groot probleem! wat je kan proberen is, de linkse zijplaat eraf schroeven, het verwarmingselement er voorzichtig uithalen en dan met een lamp kijken of je zo de deksel met behulp van een grote schroevendraaier terug kan duwen en dan proberen te draaien!!

succes ermee!!
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Ik ken het probleem, als trommel niet meer te draaien is of te bewegen zal je deze open moet knippen/zagen om je wasgoed te redden!! Bij mij was machine verder niet meer te redden!
 
A

Anonymous

Gast
  • #4
Poeh hee. Na 3 uur pielen is het gelukt! Bedankt voor de tip Joost . Ik heb dat eerst maar geprobeerd voor dat ik ging knippen en zagen. Gelukkig was dat dus niet nodig. Het deurtje was dus volledig de verkeerde kant opgeklapt en bleef hangen op het verwarmingselement. Klepje terug duwen was er niet bij. Dus element eruit en voorzichtig, maar wel met enige kracht, de trommel weer doorgedraaid. Verder geen grote schade. Het ding draait alweer.

Bedankt voor jullie reactie ;-) Jeff
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu