Remeha avanta 28c word niet warm

Jobse

  • #1
Hallo,

Ik heb zins enige dagen problemen met mijn cv ketel.
Hij heeft hiervoor 4 maanden (toen ben ik er komen wonnen) gewoon goed gedaan, maar nu heeft hij enige keren verschillende fout meldingen gehad.

Gister is er een monteur geweest en die heeft de storingen weten te verhelpen dus heb ik ook weer warm water (wat ik tijdens de storingen ook niet had)

Maar nu wil het maar niet warm worden beneden in de kamer/keuken, de aanvoer temp komt tot max 60 graden (staat 82 ingesteld) en als hij eenmaal die 60 graden heeft bereikt stopt hij met verwarmen en daalt de aanvoer temp tot 35 graden en springt hij weer aan... waardoor de radiatoren en vloerverwarming beneden bijna niet warm worden.

Maar als ik alle radiatoren in mijn huis open zet dus ook boven dan warmt de ketel wel tot 82 graden op, waardoor de radiatoren en vloerverwarming beneden warmer worden, maar ook weer niet zo warm als voorheen....

Wat kan hier de oorzaak van zijn?
 

Xr8

  • #2
Je geeft niet aan wat de monteur vervangen heeft. Mogelijke zit het in de 3wegklep, het binnenwerk of de motor ervan, of beide.

Succes.
 

Jobse

  • #3
Ik heb de monteur gebeld en hij had het filter vervangen en een sensor vervangen. en nu heb ik zojuist het hele cv systeem doorgespoeld op advies van de monteur.
vanwege dat er rotzooi in de leidingen zat.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu