Miele wasdroger Sirocco produceert vislucht

A

Anonymous

Gast
  • #1
Onze Miele Sirocco (ongeveer 6 jaar oud) wasdroger produceert een vislucht. Na ongeveer 10 à 15 minuten draaien begint het. Ik heb het hele binnenwerk al schoongemaakt (ik dacht aan een dooie muis of zo) maar dit heeft niet geholpen. Wel was een buis niet goed aangesloten waardoor een veel stof in het binnenwerk zat. Ik heb de buis weer goed aangesloten maar nu ruik je het nog. Weliswaar is het iets minder maar het is nog niet weg.
Wie weet raad?
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
Bepaalde isolerende producten, zoals b.v. handgrepen van pannen, produceren, wanneer ze te sterk worden verhit, een lucht die je zou kunnen omschrijven als "vislucht". Ik weet niet hoe een wasdroger er van binnen uitziet, maar het zou kunnen dat het verwarmingselement of iets in de buurt van het element te heet wordt.

Succes met de zoektocht !
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Bij onze wasdroger hadden we hetzelfde probleem, telkens die vislucht. Zelfs een monteur bijgehaald. Wat bleek, de stekker die wij er na onze verhuizing hadden aangezet (oude huis had trekkoortaansluiting) was gaan smelten in de wandcontactdoos. Een "zwaardere" stekker was de oplossing.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu