Miele novotronic A Sommerwind deurlampje vervangen

Janker

  • #1
Hallo allen,

Ik heb bovengenoemde wasdroger en nu is de deurverlichting stuk. Ik kan het afschermkapje voelen aan de binnenzijde maar krijg het niet verwijderd. Vermoedelijk moet de frontplaat verwijderd worden, iemand enig idee hoe dat bij dit apparaat in z'n werk gaat. Ik heb de vijf schroeven die in het zicht zitten zodra je de deur opent los gedraaid maar er zit geen beweging in. Ik dacht dat dit apparaat het zelfde zou functioneren als bij de was machine, enkele schroeven aan de voorzijde losdraaien en het hele voorfront draaid als een deur open maar het schijnt bij de wasdroger niet zo te werken. Graag jullie advies.

Met vriendelijke groeten,

Jan,
 

Rusako

  • #2
Hallo,U kan het wel aan de binnen kant aan het glaasje draaien,maar inderdaad draai de schroeven er maar uit en links boven in onder het bescherm kapje waar miele opstaat er voor heen,daar achter zitten ook nog schroeven,en de voorkant kan U nu weg draaien. :wink:
 

Corn

  • #3
Hallo,@janker

Ik heb zelf een Miele Novotronic T453C,is wel een iets andertype, maar het kapje v/h lampje kan ik er zo afdraaien.
Er zit zelfs nog een zeskantje op om er evt. een sleutel op te zetten mocht hij zwaar gaan.
Maar dit moet u wel voorzichtig doen want het is kunststof!
 

Martien 59

  • #4
Ik denk dat het geen kunststof maar glas is
 

Janker

  • #5
Mannen,

Van alles geprobeerd, maar het glaasje is niet los te draaien. Vreemd want er zitten wat ribjes op dus je zou verwachten dat voor de grip gedaan is. Het Type plaatje van Miele lijkt ook niet te verwijderen te zijn, wel zit er aan de onderzijde van het plaatje een sleuf, mogelijk dat ik met een schroevendraaier daar in moet buigen om e.e.a. los te krijgen. Ik ga binnenkort weer een poging ondernemen.

Groet,

Jan,
 

Martien 59

  • #6
Je moet het er toch afdraaien
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu