Koffiewarmhoudplaatje schoonkrijgen?

Eeffie

  • #1
Mijn koffie zetapparaat heeft zo een plaatje waar je de kan op zet en die de koffie warm houdt. Daar zit waar aangekoekt vuil (koffie) op en ik krijg het er met een zachte warme lap met afgwasmiddel/allesreiniger niet af. Schuren durf ik niet het lijkt nl een coating van plastic-achtige substantie.
Ik heb geen idee wat voor materiaal het is, het is grijs van kleur en mijn oude had het ook, schuren leverde toen een metalen ondergrond op (op sommige plekken) dus dat is niet de oplossing.
Wie heeft ideeën?
EEffie
 

Frank

Vaste beantwoorder
  • #2
Een paar lagen keukenpapier gedrenkt in een multireiniger (van die spuitflessen voor badkamer en keuken) en dan gedurende een tijdje er op laten liggen. Het meeste weekt dan wel los terwijl je een kopje thee drinkt.
 

Eeffie

  • #3
Hoi Frank

Ik heb nog eens goed gkeken en het lijkt dus een soort rubber spul en daarin is dus koffie ingedroogd en in gebrand, werkt dit dan ook? Dan ga ik het zo snel mogelijk proberen.

Eeffie
 

Frank

Vaste beantwoorder
  • #4
Nou de bedoeling is dat je de vlekken een tijdje inweekt, daar gebruik ik dan bovenstaand methode voor, tenzij het warmhoudplaatje een opstaand randje heeft dan kan je het schoonmaakmiddel er zo op laten staan.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu