Hoofdwaslampje Miele W825 knippert

Mell

  • #1
Door blikseminslag bij de buren is onze Miele wasmachine W825 bwjr. 1997 waarschijnlijk beschadigd. De wasmachine was tijdens de inslag niet in bedrijf. het probleem is nu dat het ongeveer een minuut duurt voordat het "aan" lampje gaat branden, gevolgd door een snel knipperend lampje van de hoofdwas. De machine start in het geheel niet op. Bij bediening van de wasprogrammaknop kan wel de stand centrifugeren bediend worden, wat dan ook werkt. Pompen en spoelen werkt bijvoorbeeld niet. Ik heb de wasmaschine opengemaakt en een en ander bekeken, geen brand plekken op de printen/bedrading, verwarmingselementen door laten meten en relais gecotroleerd. geen kappote onderdelen kunnen ontdekken. deurcontact werkt ook. Op het forum wordt aangegeven dat het snel knipperen van het hoofdwaslampje op verwarmingproblemen zou duiden, maar de machine komt daar niet eens aan toe :(
Aangezien dit probleem niet voorkomt weet ik niet meer waar ik het moet zoeken. Ik wil de machine, gezien de staat, liever niet afdanken.
Iemand mischien een idee wat er aan de hand zou kunnen zijn?
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Verzekering bellen en door een (miele) monteur laten repareren.
 

Mell

  • #3
Verzekering is gebeld en heeft een raparatiebedrijf ingeschakeld. Aangezien de wasmaschine 11 jaar oud is heeft het bedrijf besloten dat repareren geen zin heeft. Voor dat ik een monteur laat komen wil ik het graag zelf proberen op te lossen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu