Grundfos UPM 3 instellingen/handleiding

A

Anonymous

Gast
  • #1
Hallo mede klussers

Wij hebben tijdens onze grote verbouwing vloerverwarming laten aanleggen in de hal, keuken en aanbouw.

Wartepomp Grundfos UPM 3

Nu staat hij sinds enkele weken aan en hebben we dagelijks de pomp temperatuur verhoogd en staat hij inmiddels op 40graden. Echter de temperatuur in de aan/afvoer blijft rond de 20/25 graden. De vloer voelt niet heel warm aan en in de ruimtes wordt het niet heel aangenaam zoals dat zou moeten. Wellicht heb ik niet goed ingesteld of ligt het probleem ergens anders. Woonkamer zitten nog twee radiatoren en zijn op dezelfde cv aangesloten. Verwarmingsunit is vier groeps Grundfos UPM3.

Wie heeft er hier ervaring mee of heeft er een gebruiksaanwijzing liggen. Ik vind hier helaas vrijwel niks over op het net.

Alvast bedankt

 

Degooyer

Specialist Vloerverwarming
  • #2
De installateur die dit heeft aangelegd zal u toch wel uitleg hebben gegeven over de werking van de vloerverwarming en UPM3 pomp en er een handleiding bij hebben geleverd......?

Sinds enige tijd hebben we Google. Als je in het zoekveld "Grunfos UPM3 handleiding" ingeeft en dan op "enter" drukt krijg je al snel een aantal resultaten waar je de handleiding kunt vinden..... zo eenvoudig gaat dat tegenwoordig!!!
 

Ceeshobby

  • #3
Volgens mij valt dit onder garantie.
Installateur terug laten komen.
 

Daan1234

  • #4
Goedenavond,

Mag ik vragen wat toen de oplossing is geweest?

Ik loop tegen hetzelfde probleem aan. Ik hoor graag van u.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu