Elektriciteitsleidingen

Rob013

  • #1
Hallo,

Ik heb een vraag over het aanbrengen van elektriciteitsleidingen in het plafond. Op dit moment zit er in het plafond een verlaging waaronder een keuken gestaan heeft. Vandaar dat er ook elektriciteitsleidingen lopen, van de oude keuken maar ook van de verdieping erboven.

Nu wil ik die verlaging weghalen om ruimtelijkheid te scheppen, maar zit met dit probleem. ik denk eraan om sleuven in het plafond te maken, maar weet niet of dit technisch gezien mag of kan. tevens een vraag over een gasleiding die er nog inligt. Deze wil ik ook wegwerken, lijk tme een klus voor een gasspecialist?

Ik hoop wat te horen hierover.

Groet

Rob
 

Gerrit

  • #2
In het algemeen geldt: Heb je er geen ervaring mee, blijf er dan af.
 

Toon

  • #3
En hoeveel is die verlaging? Je hebt natuurlijk niet zoveel ruimte nodig voor leidingen. Misschien is er een mogelijkheid om de leidingen wat hoger of tegen het plafond te leggen.
 

Rob013

  • #4
Dit lijkt me geen antwoord op mijn vraag. Graag wil ik weten of je van benedenuit een sleuf mag frezen/kan frezen waar de leidingen in komen.
bcd

rob
 

Rob013

  • #5
Toon,

Je mag dus wel van beneden af leidingen in het plafond leggen? Dit vraag ik eigelijk omdat ik denk dat als er in de toekomst iets aan het plafond gehangen moet worden het toch wel bekend moet zijn waar de leidingen liggen.
toch?

merci..
rob
 

Gerrit

  • #6
Is toegestaan.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Gerelateerde onderwerpen Antwoorden Datum
3
8

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu