Bosch wasmachine exclusiv home professional

Belkoning

  • #1
Hallo allemaal,
Een half jaar geleden liep ik toevallig tegen een mooie Bosch wasmachine aan. Een uit de exclusiv serie, Type WAY32591NL/23.
De lagers waren op. Bij dit apparaat geen grote klus om te vervangen dus apparaat meegenomen. Na een investering van een paar tientjes voor nieuwe lagers en keerring liep alles weer zoals het hoorde. Moeders blij met dr nieuwe machientje. Tot vorige week.
Apparaat doet nu weinig meer. Als ik de stekker in het stopcontact steek, doet het scherm niets en bijna alle lampjes branden continue. Na een halve minuut ofzo gaat alles uit. Indien de aan/uit knop word ingedrukt, herhaalt het tafereel zich. Zie foto.
ik verdenk zelf de print achter het bediendeel. Maar hoe test ik dit/sluit ik dit uit.

2CF0E520-2C2F-43A6-B85B-A45FE3739F5C.jpeg
 

Lampje45

  • #2
"Bijna alle lampjes branden" is toch wel een aanwijzing waar we wat aan hebben. Waar het verschil tussen het ene lampje uit of aan een heel ander storingsbeeld zal geven.
Dus maak een foto en wijs aan welke lampjes.
 

Belkoning

  • #3
Op bijgevoegde foto zijn de lampjes te zien. De lampjes welke niet branden zijn Wol, Allergie + en Spoelen. De rest brand allemaal. Alle resterende programma’s alsook EcoPerfect, SpeedPerfect en Start/Bijvullen.
Geen enkele toets reageert. Ook de aan/uit knop niet. Enkel wanneer het apparaat zichzelf na ca. een halve minuut uitschakelt, reageert de aan uit schakelaar door het apparaat weer in de hierboven beschreven toestand te zetten. Waarna deze zichzelf weer na ca. een halve minuut uitschakelt.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu