Bosch vaatwasser - starten duurt lang

Rrommel

  • #1
Hallo,

Wij hebben nu zo'n 8-9 maanden een nieuw gekochte Bosch-vaatwasser.
We wassen met het kortste, minst warme programma, dat werk goed, maar wat ons de laatste tijd opvalt is dat het -erg- lang duurt (5 minuten of langer) voordat er water in het apparaat wordt gepompt. Als je de machine reset en de deur dicht doet pompt het apparaat meteen water af (dat is goed), om vervolgens met het programma te starten. Je hoort af en toe wel wat geluiden (alsof er voor-verwarmd wordt?) en pas veel later komt het water erin en wordt er gewassen.
Dus: wat is 'normaal' qua tijd als het om het water binnenpompen gaat na starten van het programma? NB: bij de vorige wasbeurt is het programma netjes afgemaakt, schone vaat, water weg, alleen ook hier een lange startijd wat waterpompen betreft.

Oh ja: heel, heel soms brandt het lampje in de deur wat aangeeft dat er geen waterdruk is (het kraantje licht op); een reset heft dit probleem op en dan gaat het weer weken goed. De kraan is nieuw, de slang ook, geen knikken in de slang, waterdruk is prima.

Ik lees graag de reacties.
 

Pepjo

  • #2
Op naar de verkopende instantie : op dit apparaat zit nog garantie en het dient goed te werken. Niet zelf aan gaan rommelen, dan vervalt het recht op garantie.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu