Bosch vaatwasser slaat niet aan

George Pol

  • #1
Hallo,

Wij hebben een Bosch vaatwasser, ik weet helaas geen type, kan ik nergens vinden, het is al een beetje een bejaarde, ik denk een jaar of 9. het oudje werkt nog prima maar wordt nu toch wat moe, als ik hem 's avonds aan wil zetten druk ik op de aan/uit knop en dan gaat hij niet brommen en aan maar de timer gaat knipperen...

Het vreemde vind ik dat hij daarin niet consequent is maar de ene avond gaat hij gewoon lekker aan de slag en een andere avond, kan ik er niet meer uithalen dan een knipperend timercijfertje, wie herkent dit en kan mij vertellen wat ik er aan kan doen.

groet Petra
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #2
Je zult toch zorgvuldig op de rand van de deur moeten kijken (met een zaklantaarn) om het E nummer op te zoeken. Zonder is het moeilijk het probleem te verklaren!
 

Co de Witgoedman

  • #3
We weten als monteurs veel, maar zonder type is het ondoenlijk om u te beantwoorden.
 

Witgoedmonteur

  • #4
Stuur desnoods even een foto mee van het frontje van de machine, mischien dat we er dan toch wat mee kunnen.
 

George Pol

  • #5
Jeetje mannen, wat een probleem , ik denk namelijk dat het type nummer aan de achterkant zit, ik heb erg goed gekeken, het is namelijk geen inbouwmachine, maar we hebben hem wel ingebouwd. :wink:

Ik ben nu aan het werk, maar als ik thuis kom zet ik het apparaat op de foto. Ik heb gisteravond wel de timer op 1 uur gezet en vanmorgen keek ik gewoon tegen een schone vaat aan, dus het heeft te maken met de timer, (denk ik)

tot later
Petra
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu