Bosch Vaatwasser E nr.SGS4642EU/17

Witte986

  • #1
Wie kan mij helpen, de druktoets(kunststof) van de tijdsinstelling is los geraakt, wie heeft een oplossing om hem terug te plaatsen.

[/quote]
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #2
Ik kan het je eigenlijk ook niet zeggen hoe je dat moet doen, maar heb misschien toch enige hulp.

Vermoedelijk moet het frontpaneel eraf, om daaronder te kunnen zien hoe e.e.a. zit. Om de knopjes te kunnen plaatsen moet waarschijnlijk ook de besturingsmodule eruit gehaald worden.

Er bestaat een uitgebreide reparatiehandleidingg met hulp voor allerlei problemen aan Bosch/Siemens vaatwassers, identiek aan die van jou. In die beschrijving wordt ook beschreven hoe je de deur kunt demonteren om bij de module te komen en hoe je deze kunt losnemen.

Is weliswaar bedeld voor verwamingsproblemen (relais vervangen) maar het principe van 'hoe kom ik erbij' blijft natuurlijk hetzelfde.

De handleiding is in het Duits, maar er staan veel afbeeldingen bij. Je vindt hem hier: Universalanleitung Geschirrspüler Bosch/Siemens u.v.a..
 

S.oldeerbout

Specialist Keukenapparatuur
  • #3
Ik heb zoiets van het is er ook uitgekomen dus kan het er ook weer in zonder demontage.
 

Witte986

  • #4
Het is gelukt :D het fronpaneel moest inderdaad verwijderd worden.paneel stond flink ""gespannen"dit heb ik opgelost door langere torx schroeven te gebruiken.
Kees alsnog bedankt voor alle informatie,het heeft mij wel geholpen met het demonteren van de vaatwasser.zie hier het resultaat :idea:
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #5
Mooi dat het gelukt is, dank voor de foto en de terugmelding! :prima:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu