Bosch droogautomaat WTC84100FG

Fieke1709

  • #1
Hoi,

wij hebben een condensatiedroogautomaat van Bosch en sinds enkele weken springt deze tijdens het drogen na ongeveer een kwartier a half uur af. het lichtje van 'reservoir ledigen' gaat dan branden maar het waterreservoir is nog voor geen half glas vol. Ik heb het reservoir leeg gemaakt en zelfs heel de filter gereinigd (pluizenfilter + luchtkoeler) toch blijft hij deze melding aangeven. Wat nu? De klantendienst is pas maandag bereikbaar en ik blijf met men natte was zitten :?

groetjes,
sofie
 

Rusako

  • #2
Pomp stuk of verstopping
 

Fieke1709

  • #3
We hebben net alles uit elkaar gehaald en blijkbaar stak er een prop stof vast in de leiding naar de condensatiebak. Na 3 maanden vind ik dit toch al snel hoor. Foto's volgen nog.
 

Fieke1709

  • #4
Hier vriend van sofie
Sorry ganse tekst uitgeschreven en foto's toegevoegd in een gans bericht dan duw je op ok en dan krijg je de melding dat image shack woord geblokeerd staat waarom weet ik niet op ons forum is dit niet al jaren blijft de spam weg :s dus kreeg ik melding druk op vorige je bericht aan te passen ofzoiet wat ik dan doe en ALLES was weg dus de foto's kan ik hier niet uploaden dus gewoon korte uitleg hieronder.

Reservoirbak eruithalen en daarachter zit een klepje wat opengaat als je reservoirbak erin duwt en dan water doorlaat dit klepje moet je eraf vijzen en uitkuisen en ook het gat waar het klepje in zit met de vinger ingaan voor stof uit te halen. let op vijs je deze klep er af loopt er wel nog water uit .
Deze info kan te gebruiken zijn voor mensen die hetzelfde voor hebben met een bosh droogkast.
Grtjes
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu