Bobbels in stucwerk

Hallojijdaar

  • #1
Hallo,

Een paar maanden geleden zijn wij verhuisd en wij hebben onze nieuwe woning geheel opnieuw laten stuken (glad stukwerk) door de stukadoor die wij in ons vorige huis ook de muren van de woonkamer hebben laten stuken.
Toen waren we tevreden over de muren, dus vandaar dat we deze man nu weer hebben ingehuurd. We zijn ook nu weer tevreden over de muren, alleen het plafond in de woonkamer (wat best een flinke oppervlakte bedraagt) ziet er niet mooi uit. Het is gewoon niet strak en zit vol met bobbels. In eerste instantie hadden we dit nog niet zo door en dachten we dat het er een beetje vlekkerig uitzag door ons eigen schilderwerk. Onlangs hebben wij in het zitgedeelte echter spotjes aan het plafond opgehangen en nu zie je door het licht heel duidelijk dat het niet door de verf komt, maar dat het plafond vol bobbels zit. Echt niet zomaar een paar, maar helemaal vol bobbels!
Ik plaats dit bericht om advies te krijgen over wat we nu het beste kunnen doen en om te horen of dit door de stukadoor te voorkomen was en nog op te lossen is. De ondergrond van het plafond was spuitwerk en de afspraak was dat het als glad stukwerk schilderklaar opgeleverd zou worden.
 

The headhunter

Specialist Elektra
  • #2
SLOTJE.

wij beoordelen geen werk van derden.
Ga met je stucer in overleg voor een oplossing, wij gaan hier geen stok leveren om hem te slaan.
 

Hallojijdaar

  • #3
Daar gaat het ook niet om, ik hoef geen stok om te slaan maar zou wel graag wat meer informatie willen over waar het door kan komen en of het te verhelpen is. De stukadoor is een vriendelijke man en ik ben dan ook zeker niet van plan ruzie met hem te gaan zoeken of wat dan ook. Ik ben echter een leek op stukgebied en ik heb dan ook geen idee wat je precies mag verwachten, waar ik op moet letten etc. en zou daar dan ook graag advies over willen en over of en hoe het te verhelpen zou zijn (misschien zijn er verschillende manieren, misschien is het niet goed te verhelpen) Dan kan ik wat beter geinformeerd in overleg gaan met de stukadoor en kunnen wij beslissen of we het waard vinden om de woonkamer daar weer helemaal opnieuw voor overhoop te halen.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #4
E.e.a. zou betekenen dat het werk van de stucadoor beoordeeld zou gaan worden, zoals The headhunter terecht opmerkt is dat niet de bedoeling op dit forum.
Een slotje dus.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu