Beveiliging huis

Milou1

  • #1
Ik heb wat advies nodig voor de beveiliging van mijn huis. Het laatste jaar wordt er veel ingebroken bij ons in het dorp.. ook is er al een keer een fiets weggehaald van onze oprit. Nu ben ik er wel klaar mee en wil ik goede camera apparatuur installeren. Nu heb ik hier natuurlijk weinig verstand van. Kunnen jullie mij een beetje opweg helpen? Ik zat er zelf aan te denken om deze aan te schaffen: Link verwijderd, mod. Nu weet ik niet of draadloos wel zo handig is en hij moet het 's nachts natuurlijk goed doen. Heeft een van jullie ervaring met deze camera's of misschien een ander goed advies? De camera's wil ik graag buiten aan de oprit bevestigen. Mijn budget ligt tussen de 180-280 euro.. het moet gewoon goed werken.

Alvast bedankt! Ik hoor graag van jullie!

Milou
 

Frank

Vaste beantwoorder
  • #2
Van harte welkom op Klusidee.
Ik heb helaas je bericht even aangepast.
Ik heb de link naar een specfiek product verwijderd.
On forum regels staat het plaatsen van dat soort links niet toe. Ook doen we niet aan het aanbevelen of vergelijken van specifieke producten. Daar zijn consumentensites voor.

Lees even de forumregels.

Ik kan me voorstellen dat je hier wel een algemeen advies kan krijgen van mensen die er verstand van hebben.
Zoals waar op te letten bij aanschaf en welke specifieke eisen je op moet letten.
 

BertPleizier

Vaste Beantwoorder
  • #3
Als ik heel eerlijk ben kun je beter investeren in goed hang- en sluitwerk en een alarminstallatie. Een camerasysteem is mooi als je geld over hebt.

camera's schrikken niet meer af. Je zet een muts op en je bent onherkenbaar geworden. Vervolgens zie je iemand iets stelen / inbreken maar verder kom je er niet mee.

Er zijn zat you-tube filmpjes te vinden van beveiligingscamera's waarbij de ongewenste gast de camera eerst verdraaid of lachend z'n duim opsteekt richting de camera en vervolgens z'n gang gaat.

Kortom: dubbel glas, 3-sterren hang- en sluitwerk met anti-klop- en kerntrek cilinders (sloten), bovenlichtjes die open kunnen voorzien van vast glas en / of een anti-inbraakstang en je bent naar mijn idee beter / verstandiger bezig.

En natuurlijk de simpele dingen als ladders niet buiten laten liggen, goede verlichting aan de buitengevel, enz..

Onder aan de streep moet je er voor zorgen dat inbreken bij een ander in de straat aantrekkelijker / makkelijker is dan bij jou.
 

Walker

Specialist Deuren en Kozijnen
Moderator
  • #4
Wat Bert zegt. Stevige deuren en kozijnen icm goed hang- en sluitwerk. Want als een goed slot in (te) dun hout zit, is het in no-time opengebroken. Omdat er genoeg ruimte in het kozijn ontstaat om het hele draaideel eruit te pakken. Een inbreker heeft er lak aan hoe het kozijn eruit ziet als hij langs is geweest..

Als je de scharnieren niet wilt of kunt vervangen, is het plaatsen van 3 tot 4 dievenklauwen per draaideel ook al een verbetering.

Daarnaast zou ik wel kiezen voor het plaatsen van meerpuntssluitingen. En idd beslag met kerntrekbeveiliging (moet het voor hier ook nog even regelen).

SKG** is voor bestaande woningbouw genoeg. Voordat wij onze produkten naar SKG brengen, mogen we ze eerst zelf testen. Dat is best wel vermoeiend... Totdat een doorgewinterde collega verteld wat je exact moet doen om in te breken. :mrgreen: .
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #5
Op mij komt het verhaaltje van TS over als een kenmerkend praatje om reclame te maken voor de site in de inmiddels verwijderde link. Vaker zulke 'vragen' gezien... :wink:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu