AEG Oko Lavamat 60300 lekt

A

Anonymous

Gast
  • #1
Waarschijnlijk teveel ineens in de wasmachine gedaan. Bij het centrifugeren hoorden we een raar geluid. We hebben de machine stopgezet. Nu lekt de machine. Bij aanzetten begint wel gewoon het programma maar als er teveel water in begint te lopen, loopt het er onder uit. Het water komt van binnen, aan de achter-of onderkant. Weet iemand waar dit aan ligt of kan ik het beste een monteur bellen?
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
Deze storing kan van alles betekenen. Mijn advies: bel 0172-468200, de AEG service dienst of uw plaatselijke reparateur.
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Beste Anette,
het kan ook zo zijn dat er iets tussen de binnen en de buitenkuip is gekomen en dat de machine al draaiende de thermostaatvoeler uit de trommel heeft gedrukt, om dit na te kijken moet je even de achterplaat eraf halen, onderaan de kuip, boven de motor zit het verwarmingselement en daarnaast de thermostaat. Is deze eruit, dan even met een zaklamp in de trommel kijken voor iets wat er niet in hoort. Ben je niet technisch of is dit het niet bel dan een monteur of de AEG servicedienst zoals de collega al adviseert.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu