AEG öko lavamat 4950 sensortronic probleem

A

Anonymous

Gast
  • #1
Onze wasmachine heeft het volgende probleem. Tijdens het programma "spoelen" wordt het water uit de machine gepompt. de pomp blijft pompen en het programma gaat dus niet verder.
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
het lijkt erop dat de machine niet voldoende het water krijgt weggepomp en dat hij dan niet onder een bepaald punt komt. zodat hij geen nieuw water erbij geeft! even controleren of de filter wel goed schoon is! als dit wel het geval is moet je even proberen of de machine nog wel centrifugeert. doet hij dit niet dan zullen waarschijnlijk de koolborstels versleten zijn. als dat dan nog niet help, kan je nog proberen om de machine een keer met een reinigingsmiddel op 95graden te wassen, misschien zit de niveauslang wel verstopt!!!!
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Lijkt er inderdaad op dat de vlotter blijft hangen. De machine denkt hierdoor dat er nog water in staat en blijft pompen. Heb dit eerder meegemaakt en het bleek dat er zeepresten in het slangetje naar de vlotter zat. Dus, slangetje opzoeken losnemen, uitspoelen en aan de vlotterkant weer plaatsen en dan slangetje in de mond nemen, zachtjes zuigen of blazen en controleren of de vlotter schakelt.
 
A

Anonymous

Gast
  • #4
Het is gelukt. Filter huis waar slangetje van de vlotter aan zit zat vol met zeepresten, schoongemaakt alles werkt weer.
:P :P :P :P :P
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu