Aansluiten van groepsautomaat

Atlas1981

  • #1
Op bijgaande foto is te zien welke automaat ik van een vriend heb gekregen.
Ik heb hem gekregen om de schuur van de rest af te kunnen zekeren.
Maar nu komt het..... hoe sluit ik hem nu eigenlijk aan???

Groet,
Atlas
 

Atlas1981

  • #2
Alsnog de foto

 

Sxnder

Specialist Elektra
  • #3
Links is een vierpolige aardlekschakelaar, rechts een 20 Ampere installatie automaat waarbij vermoedelijk de brug tussen de twee delen ontbreekt! Zou je de bedoeling hiervan nader kunnen toelichten? Ik vermoed dat dit materiaal ongeschikt is voor jouw toepassing.
 

Krunnie

Specialist Elektra
  • #4
Spreken we over Nederland of over België? Eindgroepen in Nederland zijn maximaal 16 Ampere, in België mag je wel hoger afzekeren.
 

Atlas1981

  • #5
Het is nederlands materiaal de bedoeling is om dit als "tussenzekering"te gaan gebruiken in de schuur/garage. Mocht er daar wat gebeuren dan wil ik dat er daar de aardlekschakelaar uit springt.

dank je
Atlas
 

Sxnder

Specialist Elektra
  • #6
En hoe hoog is de zekering die nu de schuur/garage mede beveiligd en zit er reeds een aardlekschakelaar voor? Als je een extra voorziening in de schuur wilt zal deze selectief moeten zijn ten opzichte van de voorbeveiliging. Met een 10A zekering heb je een redelijke kans dat die eerder uit zal schakelen als een 16A zekering.
Een tweede 30mA aardlekschakelaar voegt niets toe. Maw aan getoonde materiaal op de foto heb je niks, bovendien is die automaat niet compleet, er ontbreekt volgens mij het bruggetje die beide hefboompjes hoort te verbinden.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu