Smeg oven combi-magnetron SF4920MCN probleem

MarcelVC

  • #1
Het gaat om een type wat alle standaard functies (boven en onderwarmte, grill, hetelucht) alsook een magnetron functie heeft. Gisteren laten installeren, vandaag nodig maar helaas tijdens weekend fabrikant niet bereikbaar. Misschien kent iemand het probleem en kunnen we snel meer info krijgen.

Oven is geleverd met 1 grillrooster, dit past. Echter de druipschaal (in glas) is veel te smal en past niet in de geleiders (zie eerste foto).

Op het veiligheidslabel aan de zijkant van de oven staat expliciet dat je niets op de bodem mag zetten (zie onderste foto), dus het kan ook niet de bedoeling zijn om de glazen schaal op de ovenbodem te zetten (?).

Dus probleem, want grillen zonder druipschaal is onmogelijk, en ook vragen we ons af waar je dan een schotel moet plaatsen om de microwave te gebruiken, waarschijnlijk niet op het rooster want dit is van metaal?

Benieuwd of iemand meer weet? Alvast bedankt.



 

MarcelVC

  • #2
Toch contact gehad met leverancier. De glazen schotel is blijkbaar te plaatsen op het rooster, en daar bovenop dan een kleiner roostertje wat in de glazen schotel past. Op die manier kan je bijvoorbeeld vlees grillen.

Wil je de magnetron gebruiken, dan neem je enkel het metalen rooster.

Blijkbaar kan je dus toch microgolven gebruiken als je oven vol metaal zit.. :shock:
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu