Faber gaskachel echt afgeschreven?

G.W

  • #1
Bij de periodieke controle van de kachel heeft de man gemeten dat er gas ontsnapte. Gezien het een redelijke ouwe (iig voor er op de meesten een standaard extra soort meter op kwam, via draadje achter kachel weg, naam even kwijt)is, zijn er moeilijk onderdelen voor te krijgen, dus waarschijnlijk enkeltje schroot hoop. Tenzij iemand hier nog een ander idee heeft.


ps geen idee waarom éne foto groter dan ander, hoop beetje te zien welk soort kachel, is een faber
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #2
Als de vakman zegt dat het niet te repareren is, dan is het niet te repareren. Al 2 topics is erover geschreven dat je niet zelf moet gaan knutselen aan dergelijke kachels.

Wanneer er nu ook nog gas ontsnapt, dan begrijp ik werkelijk niet hoe het in je hoofd kan opkomen om dat ding tóch nog op te knappen. Als er gas ontsnapt, hoopt dat zich op en op zeker moment is het boem. Dag G.W

Laat die kachel vervangen. Punt.
 

Verwarming Sp.

Specialist Verwarming
  • #3
De vakman had hem beter in beslag kunnen nemen, nu zou het zomaar kunnen dat ie komende winter weer ingezet wordt...

Gooi dat ding aub op de oud ijzer hoop, er is ECHT niets meer aan te redden.
 

G.W

  • #4
Oké, bedahankt!! Iemand anders ideeën, dien verstande dat dan door beunhaas wat aan te laten doen, en gaswacht boel nog eens te laten meten. Ondertussen zelf net wel even af, of er nog kachel onderdelen adresjes zijn.

Ps Bovenstaande mensen, voel je vrij niet te reageren, hebt niet de verantwoording over mij lijkt me (ook al eens eerder gezegd dacht ik), dus paniekerig dwingelanderig gedoe mag je me besparen, met alle respect. Benauwd me haast meer, dan welk gaslek ook maar. en ga je vrouw onder de plak houwen a.u.b., anders nog?

ps Als niet via forum mag, vanwege reglement, hou ik verder over op, als buiten forum om een manier is, dan als iemand weet hoe, heel erg welkom, al was het maar om die "Heren" hier boven een hak te zetten.
 

Wilibald

Specialist Verwarming
  • #5
Slotje??
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #6
Beste G.W

dwingelanderig gedoe lees ik hier niet, wel zeer nadrukkelijk advies, waar ik het overigens mee eens ben, de kachel naar de schroothoop te brengen.
U mag het niet eens zijn met anderen maar dat houdt in dat u grote risico's loopt bij gebruik van de kachel.

Om verdere zinloze discussie te voorkomen gaat hier een slotje op met het verzoek geen nieuw topic hierover te openen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu