Douchepaneel bardosa, processor koud en warm aanvoer

Ricketrix11

  • #1
Goedendag,

Ik hoop dat iemand mij hier kan helpen. Ik heb een douchepaneel van ben berdosa en daarvan alles volgens tekening aangesloten. Nu zitten er 3 aansluitingen op de processor. Hot,Cold en uitgang die naar het paneel leid. Nu is het probleem wanneer ik de kraantjes opendraai vd warm en koud aansluiting dat ze door de druk er weer uitknallen. Wat ik zo kan zien zitten er 2 rubberen ringetjes op de flexibele waterleidingen en die vallen dan in de uitsparing. Ik kan de slangen er niet dieper indrukken. Helaas ook geen montagetekening vd processor erbij. Wel voor het paneel zelf. Zie foto's.

Iemand een soortgelijk probleem tegengekomen en hopelijk de oplossing gevonden?

Ik heb het web al afgezocht en kan er niks over vinden :(

Groetjes Rick
 

Walker

Specialist Deuren en Kozijnen
Moderator
  • #2
Zitten er nog afdichtingsdoppen in, om te voorkomen dat er vuil in komt bij transport, opslag en het installeren? En heb je een betere foto van de aansluiting met de ringetjes? Want meestal moet daar nog iets gekneld of geperst worden...
 

Bardosa

  • #3
Een beetje oude topic. Ik heb nu hetzelfde probleem. Electronische knop lijkt te werken. Factory reset gedaan. Diagnostic gedaan. Maar er komt geen water uit. Heeft er iemand een idee wat het kan zijn? Ik heb contact gehad met oblamatic maar die zegt read the fucking manual. Daar kom je dus niet verder mee als alles lijkt te werken. Verder verwijzen ze in datzelfde mail naar de leverancier als de manual je niet verder helpt. De leverancier is gestopt met dit product ... ra ra waarom :)
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu