Lekkage plafond keuken.

Eriketten

  • #1
Hallo medeklussers,
Afgelopen november hebben wij de badkamer verbouwd. Na enkele weken kregen wij een natte plek op het plafond van onze keuken. We hebben onze tegelzetter er naar laten kijken en omdat het ter hoogte van de wastafel zat heb ik deze afgesloten qua watertoevoer. Na ongeveer twee maanden zouden we wel resultaat zien en de vochtplek zou kleiner moeten worden omdat we de wastafel niet gebruiken. Dit is dus niet het geval de plek blijft vochtig en wordt volgens ons steeds iets groter. Omdat we niet alles weer open willen breken schijf ik tot jullie. Er zijn bedrijven die gericht kunnen zoeken naar een lekkage, hebben jullie daar een aders of telefoon nummer van? Ik heb op google gekeken maar wordt daar niet wijs uit.

Graag hoor ik van jullie.

Met vriendelijke groet,
Erik.
 

Wgb

Vaste Beantwoorder
  • #2
Het is plafond wat zit er boven je plafond? Als het een dak is denk ik gauw aan inwendige condensatie.
 

Walker

Specialist Deuren en Kozijnen
Moderator
  • #3
Zijn de afvoeren ook verlegd in de cementdekvloer? Zoja dan kan hier de oorzaak in zitten. Het vocht kruipt tussen betonvloer en cementdeklaag verder.

Heb je dit zelf gedaan, of door een beunhaas of een bedrijf laten doen? In het laatste geval moet je hem de gelegenheid geven eea te herstellen. In de andere gevallen zou je kunnen informeren bij je inboedelverzekering of de schade en herstelwerkzaamheden gedekt zijn.
 

Peter

Specialist Bouw/Sanitair
  • #4
Veders worden er op dit forum geen namen of adressen gegeven.
Als je zoekt op lek detectie kun je veel vinden op internet.
 

Eriketten

  • #5
Hoi forum bedankt voor het antwoorden, ik heb het zelf gedaan en denk dat het de afvoer is en dat het vocht naar het laagste punt loop en daar blijft zitten. Ik ga ook proberen wat Walker zei om het via mijn inboedelverzekering te regelen. Ik wist niet dat hier geen namen op en/of aderessen gegeven konden worden maar zal zoeken onder lek detectie daarvoor hartelijk dank.

Vriendelijke groet Erik.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu