Problemen met Vaillant Vsmart Thermostaat

XC-MEN

  • #1
We hebben een week geleden een nieuwe Vaillant Eco Tech Plus laten plaatsen met een de nieuwe Vsmart Thermostaat ook van Vaillant.

Nu hebben we een aantal problemen en zacht gezegd zijn we totaal niet tevreden met de Modulerende functie.

We hebben al een paar keer de Vaillant Tech er bij gehad maar die blijft ons vertellen dat alles goed werkt, eigenlijk wil deze man niet toe geven dat er iets fout is omdat ie het zelf ook niet weet en ons steeds zegt alles werkt zonder fout melding dus het moet gewoon goed zijn.

Nu een uitleg van onze problemen:

1. Als we handmatig de Temperatuur van een 20 C naar 23 C zetten duurt het bijna 3 uur voor dat we gewenst temperatuur halen. De Ketel gaat aan maar de uitgaande Temperatuur van de Ketel komt niet hoger dan 45 C dus duurt het erg lang tot we bij de gewenste 23 C komen. ( Ketel maximale Temp is ingesteld op 70 C)
Als we de Temperatuur instellen voor een test op 30 C dan gaat de Ketel wel vol leveren en zie ik de uitgaande Temperatuur tot 65 C komen dus de Ketel is niet geknepen ergens.

2. In auto mode (zie Foto) vragen we om rond 7.00H in de morgen een Temperatuur van 23 C. Nu gaat de Ketel al werken om 4.15H werken om aan deze temperatuur te komen. Hier ook weer geeft de App aan dat het bijna meer dan 3 uur duurt tot we rond de 22.5 C komen zelfs de 23 C halen we niet. Vanmorgen vroeg op geweest om te kijken naar de Ketel Temperatuur en die komt niet hoger dan 46 C.

Misschien heeft iemand een idee wat er loos kan zijn.
 

Marcn88

  • #2
Ik zeg inregelen die handel
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #3
Het forum is er niet voor probleemoplossing van fabrikanten, laat Vaillant dat mooi zelf uitzoeken, u hebt immers garantie.
Slotje dus.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu