Stadsverwarming - wasmachineaansluiting

Sabke

  • #1
Beste,

ik heb een vraag over Stadsverwarming. Ik heb Stadsverwarming nu moet ik de wasmachine verplaatsen van boven naar beneden. Alleen doordat ik Stadsverwarming heb ik geen idee waar ik dat kan van aftappen. ik kan via de kruipruimte de aansluiting maken alleen ik kan geen koelwaterpijp vinden waar ik dat kan van aftappen. In de meterkast kom ik ook niet veel veder. Enge waar ik eventueel vanaf kan tappen in de buiten kraan. Die aansluiting kan ik wel vinden in de meterkast, die kan ik dicht en open zetten vanuit de meterkast. heeft iemand ervaring mee met Stadsverwarming? Of zit er een extra aansluiting op de water regelaar waar ik het weer kan op aansluiten?


Alvast bedankt.

Groet,

Bas
 

Verwarming Sp.

Specialist Verwarming
  • #2
Volgens mij heeft je stadsverwarming niets met je wasmachineaansluiting te maken. Of was je met warm water?
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #3
Wilt u het iets duidelijker omschrijven ?

Gaat het om de aansluiting van de wasmachinekraan op de waterleiding ?
 

Sabke

  • #4
Ja aansluiting van wasmachine kraan op waterleiding. Alleen ik heb stadsverwarming.(verwarming en ook heet kraanwater via stadsverwarming) koud water en warm water gaat via Hoofdleiding in het stadsverwarming systeem. Ik ga nog eens goed in kruipruimte kijken om te zien of er nog een pijp kan vinden waar we het van af kan tappen. Persoonlijk dacht ik dat er een extra aansluiting op het stadsverwarming systeem.

Groet,

Bas
 

Verwarming Sp.

Specialist Verwarming
  • #5
Geloof mij, koud water heeft echt 0,0 met je stadsverwarming te maken.

Het is natuurlijk de vraag of er waterleidingen in je kruipruimte lopen, of dat alles in de dekvloer ligt. Maar dat kunnen wij zo ook niet zien.
 

Sabke

  • #6
Ok bedankt voor de info.
 

Freekcv

  • #7
Ga zelf nooit !!! Een kruipruimte in waar de leidingen lopen van de stadsverwarming. Als er een leiding loopt die slechter is en knapt terwijl jij er onderligt, kom je er als een gekookte kreeft uit. Maar wel als een die opgedient kan worden!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu