Afvoer wasmachine constructie

Dennnisss

  • #1
Ik ben pas verhuist naar een gerenoveerd appartement. Heb foto's van de huidige afvoer bijgevoegd. Wanneer ik de wasmachine aansluit op punt A pompt deze het water niet weg. Aan de wasmachine ligt het niet, pomp etc. is in orde, wanneer ik de afvoerslang in de gootsteen hang pompt deze prima af. Klopt de huidige afvoer constructie überhaupt? En waar zou het probleem kunnen zitten? Alvast bedankt!



 

Neesje

Specialist Verwarming
  • #2
Dit pijpje is niet bedoeld voor een wasmachine maar voor een vaatwasser.
Maar als je de ring losdraaid en het tuitje erafhaalt zit er waarschijnlijk een dopje in, deze zit erin wanneer de aansluiting niet gebruikt wordt.
 

Dennnisss

  • #3
:shock: Er zat inderdaad een blauw dopje in. Moet ik sowieso een ander pijpje halen, of zou ie nu ook wel moeten werken?
 

Boudewijn 033

Specialist Verwarming
  • #4
Zonder blauw dopje erin kan je het proberen. Maar zoals neesje al schreef, deze aansluiting is voor een vaatwasser eigenlijk. Die geeft een stuk minder water als een wasmachine.
Maar het proberen is het waard.
Anders een aansluiting maken onder je keuken sifon.
Groeten b
 

Dennnisss

  • #5
Wanneer ik een klein beetje water probeer, pompt ie dat inderdaad wel weg via deze vaatwasseraansluiting. Maar ik lees overal dat de wasmachine beter in een afzonderlijke afvoerpijp (met eigen sifon) gehangen kan worden. Hoe zou een aansluiting onder m'n keuken sifon er ongeveer uit moeten komen te zien?
 

Dennnisss

  • #6


Zoiets :mrgreen: ?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu