Wasprogramma's duren te lang

Mariondhooghe

  • #1
Ik heb 3 jaar geleden een wasmachine Beko 15100P gekocht.Al van de eerste dag wast deze al zijn programma s langer dan in het boekje vermeld staat. BV: Synthetisch 40 graden duurt :125 min. Bij mij duurt deze was lopende van 4 u tot 6 u.Hangt ervan. af :roll: .Geen enkele monteur kan mij daarbij helpen,en word ik afgescheept met het antwoord van: Ik zal eens bellen en het vragen aan de fabriek en dan bel ik u terug.Nooit ben ik teruggebeld.Kunt U mij helpen? Word er na drie jaar gek van. :cry:
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #2
Als je al vanaf begin er last van hebt kunt u beter in contact gaan met beko en het hun voor leggen

Succes
 

Annieke

  • #3
Ik weet dat ik erg laat hier mee ben, maar toch wil ik even reageren. Ik heb hetzelfde probleem met de beko, type WMD 26120, centrifugeren duurt 2 uren, wasje van 30 graden 3 uren, 60 graden duurt 4 tot 5 uren, terwijl het maximaal 3 uren mag duren en dat is 90 graden met voorwas! Ik had een monteur hier gevraagd en die zei, dat ding is zo zuinig in gebruik, daarom duurt het zo lang. :shock: Ja hoor!! 5 uren stroom en water verbruik zuinig?? Ik heb vandaag beko gebeld en die zeiden ook dat het niet normaal is, ze konden een monteur sturen. Ik heb dat niet gedaan, dat kosten 65 euro onderzoekskosten en daarna reparatie. Ik koop een andere, lijkt mij beter.
Ik had deze 2e hands, en is volgens Beko zo'n 5 jaar oud. Ik heb een andere gehad, ander merk, die 25 jaar oud is geworden en die bleef het normaal doen, nooit langer dan normaal. (heb ik zelf helaas kapot gemaakt :oops: )
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu