Lekkage onder het bad - woningstichting

Ssaarr

  • #1
In april hebben wij een nieuwe badkamer gekregen. we hebben toen 2 weken niet thuis kunnen douchen en moesten we altijd naar iemand anders. als we in de keuken staan ontdekte we een vet grote kring in ons plafon. en de keuken zit recht onder ons bad, waar het afvoer putje zit van het bad dus waarschijnlijk zit er een lek onder het bad! morgen komen ze even kijken.. Gaan ze dan dat bad eruit breken of hoe doen ze dat? wie heeft daar ervaring mee? en hoelang duurt dat voordat het weer 'goed' is?\
Wij wonen in een huurhuis
 

Ssaarr

  • #2
Ik vergeet er bij te zeggen, dat ze toen een putje hebben aangelegd zodat als de grond in de badkamer nat is ik het water in het putje kon schuiven. maar vanaf dag 1 als de wasmachine aanstaan komt er water uit dat putje omhoog, en als het bad vol is, en leeg moet lopen gaat dat heel langzaam en ook via dat putje komt weer alles omhoog. en het stinkt dan enorm.
 

Boudewijn 033

Specialist Verwarming
  • #3
Dit is ee klus forum, je hebt het laten doen, of door de woning stichting laten doen, laat hun het dan ook oplossen.

greoten b
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #4
Hoe ze dat gaan doen hangt van degene af die het aangelegd heeft, dat is op afstand niet te zeggen en behoort ook niet tot de doelstelling van het forum.
Werkzaamheden van anderen worden hier sowieso niet beoordeeld.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu