Lauw water Remeha Avanta

Jctirado

  • #1
Beste KlusJan,
Ik heb momenteel hetzelfde probleem als jij een tijdje geleden aangaf. Tapwater komt langzaam en niet genoeg op temperatuur, hooguit tot 50 graden, zelfs bij een maximale instelling van 65 graden blijft de warmte ontoereikend. Cv werkt wel normaal. Ik ben benieuwd hoe je dit probleem uiteindelijk hebt kunnen tackelen en hoop op advies van jou of iemand anders die raad weet. alvast dank en vriendelijke groet. Carlos
 

KlusJan

  • #2
Wat erg onwaarschijnlijk was, was toch het probleem. De nieuwe kraan was niet goed. Ik had geen tijd/zin die te testen maar met een vervangende kraan was alles opgelost en nu werkt het nog steeds naar behoren.

Uiteindelijk heb ik het gevonden door de verandering die ik aanbracht, namelijk een nieuwe kraan op de wastafel, ongedaan te maken. Dus die eraf gehaald, de leidingen dicht gemaakt, hoofdkraan weer open, CV weer aan en proberen maar. Toen bleek meteen dat het was opgelost.

Daarvoor had ik al de CV van onder tot boven geinspecteerd, de douchemengkraan gedemonteerd en de leidingen daar afgedopt (mengkraan schijnt hoofdverdachte te zijn in mijn scenario) en allerlei leidingen en CV-instellingen gemeten.

Ik ben met het makkelijkste begonnen (CV anders instellen) en eindigde met het meest onwaarschijnlijke (de nieuwe kraan weer weghalen.)

Succes!
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #3
Topic kapen is niet toegestaan, de oplossing kan bij u heel anders zijn.
Wilt u het exacte type even vermelden ?
 

KlusJan

  • #4
Heb je het nou tegen mij?
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #5
Nee hoor, uw bericht is geplaatst toen ik nog aan het typen was, dat zag ik wat later toen ik uw bericht aan dit topic koppelde.
 

KlusJan

  • #6
Ah, ok. Ik hoop dat Jctirado er wat aan heeft.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu