Gsm signaal versterken

Roelhe

  • #1
Wij hebben in onze woning erg weinig bereik met de gsm. Hiervoor wil ik graag het signaal versterken, we gebruiken verschillende netwerken en ik moet dus de 900mhz en 1800mhz signaal versterken. De 3g hoeft niet versterkt te worden want daarvoor kunnen we de wifi gebruiken. Zou onderstaande geschikt kunnen zijn en kan iemand me misschien vertellen welk type antenne ik binnen en buiten het beste kan gebruiken?


GSM-1800-Dual-Band-Amplificatore /dp/B01N6PD7LZ
Alvast bedankt!
 

The headhunter

Specialist Elektra
  • #2
Ik ben bang dat dat niet gaat werken, technisch is het nogal ingewikkeld om een signaal te ontvangen op 1800Mhz en deze ook weer te versturen en toch in hetzelfde tijdslot te blijven, en tegelijk ook nog eens te zien wie er zend en wie ontvangt.

Deze apparaten zijn in NL ook niet toegstaan.

Kijk even of je provider een Femtocel(basisstation) voor in huis kan leveren, die sluit je aan op je basis netwerk aansluiting en zo heb je dan een hele goede dekking in je huis.
 

Roelhe

  • #3
Jammer. Een basisstation is er alleen voor vodafone, dat lost het probleem niet op aangezien we ook andere netwerken moeten gebruiken. Ik zie de gsm repeaters overigens wel gewoon in nederland te koop, en volgens deze sites werken ze dan ook echt. Hoe kan dit dan?
 

The headhunter

Specialist Elektra
  • #4
Repaeters zijn in nl alleen toegestaan na toestemming van de 5 providers welke de frequentierechten bezitten.

Gebruik van die dingen zonder toestemming is strafbaar, ,en word opgespoord door Agentschap Telecom.


Vraag je provider anders eens een oplossing.

Onder de 400 euro gaat mijn inziens niet werken.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu