Net niet goed, wat nu?

Boeing767

  • #1
Ik zit met een dilemma in mijn keuken. Ik ga mijn huis verkopen en binnen 2 weken worden er foto's gemaakt. Echter is de afwerking van mijn keuken op 1 punt niet goed. Ik had tijdens de verbouwing van mijn keuken besloten om de huidige afzuigkap te houden (achteraf gezien een fout), want de schoorsteen voor de afzuigkap is niet compleet, want de uitschuifbare schoorsteen ontbreekt (wist ik niet). Ik heb echter voor dit type afzuigkap (Bauknecht MSK 3790 IN-1). geen schoorsteen weten te vinden

Ik heb volgens mij 3 mogelijkheden om dit op te lossen, maar wellicht zie ik iets over het hoofd:

1. Een nieuwe afzuigkap
2. Een nieuwe schoorsteen bestellen
3. Een frame maken waardoor mijn koof beter past

Het probleem is dat het koofje net niet past (mist 2,5 cm). Het liefst zou ik een schoorsteen kopen die qua afmeting 2 cm hoger is, maar die kan niet vinden).

Het plaatsen van een nieuwe afzuigkap doe ik liever ook niet, want mijn muur is gestuct en ik weet niet of er schade is als de ik de kap verwijder (op zijn minst kleur verschil, dus opnieuw verven).

Oplossing 3 lijkt het maken van een frame boven de koof, maar mijn vraag, is dit te doen? Veel ruimte heb ik niet (2,5 cm). Het moet er wel mooi uitzien...

Iemand nog tips of ideeën? Wellicht een nieuwe koof laten maken? Is zoiets betaalbaar en zoja waar kan ik dat doen?

Alvast bedankt!


 

IJkenhout

Vaste beantwoorder
Moderator
  • #2
Houten latjes of een plaatje hout van 2.5cm tegen het plafond, boven de koof. Schilder die dezelfde kleur als het plafond en het valt niet op.
 

Boeing767

  • #3
Thanks voor de tip, proberen we dat wel.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu