Suiten koelkast/vriezer

Gippy

  • #1
Hallo allemaal,
Wij hebben enige tijd geleden een schowroomkeuken geplaatst.Daar zit een inbouw vriezer en koelkast in.
Nu heb ik het idee dat de koelkast niet goed sluit,maar weet het niet zeker.Daarvoor hadden we geen inbouw.De vriezer denk ik wel dat die sluit aangezien hij dicht zuigt.Maar hoe kan ik dat met de koelkast controleren? Ik hoor hem niet telkens "aanslaan"maar ben ook niet de hele dag thuis.

Gr Gippy
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
De deur van de kast waarin de koelkast zit moet rond om een ruimte van ongeveer 2 a 3 mm hebben tussen de deur en de kast.
Als de deur niet goed sluit is er vaak wel een stukje rond de deur van de koelkast waar condens op zit, op die plek lekt hij dan lucht.
 

Gippy

  • #3
Dank je Jan ga ik morgen kijken of er ergens condens op zit.Had ook al lippenstift op de rubbers gedaan of het ook afgaf op de andere rubbers als ik hem dicht deed.Maar dat was niet zo.Ga morgen op "onderzoek " uit.
 

Gippy

  • #4
Hoi Jan,Ik kan geen condens ontdekken .Dus zou het dan goed zijn?Er zat ook zo`n afstandhouder bij maar omdat het een schowroommodel betreft was deze al gebruikt en als wij het er tussen deed kregen we de deur niet waterpas hangend.Dus hoop dat ie goed zit.
Dank je wel.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu