Miel summerwind c wasdroger nat

Mallebabbe10

  • #1
Hallo,

Mijn droger een Miele summerwind C maakte een schurend geluid toen draaide ik even aan de trommel en toen hoorde ik allemaal water.
De condensator er uit gehaald en als ik draaide kwam er allemaal water uit de machine , de droger wat naar voren laten hellen toen had ik een halve bak water wat uit de droger kwam.
Maar het schurende geluid was verdwenen tot ik ongeveer weer een derde was had gedroogd idem dito als ik een draai geef aan de trommel hoor ik allemaal water en als ik dan de condensator verwijder is alles zijknat best eng! Zelfs onder in de droger zir een soort schuim of zoiets dat is totaal doordrenkt met water...
Hoe is dit mogelijk alles word op tijd geleegd en de filter op tijd gereinigd heeft iemand z.s.m advies voor mij??

met vr gr
 

Mark1980

  • #2
Waarschijnlijk is de pomp niet goed die het water van onder uit de machine naar boven pompt in de bak of eventueel via een slang naar een afvoer maar het valt me ook op dat hij niet stopt en melding geeft van dat het reservoir vol is.
Als je de machine aanzet schakelt hij ook in het begin de pomp aan die kan je dan ook horen als dat niet zo is er iets met de pomp of de aansturing naar de pomp.

Gr Mark.
 

Mallebabbe10

  • #3
Hartelijk dank voor Uw reactie.

met vriendelijke groet.
 

Mark1980

  • #4
Graag gedaan.

Gr Mark.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu