Bosch Exclusiv TA draait niet meer.

Tobiasw

  • #1
Wie o wie heeft een oplossing voor het feit dat de droger niet meer draait in de ochtend werkte hij naar behoren maar 's middags werken alleen de lampjes op het paneel nog maar. Heb al vrij veel los gehaald maar Bosch kenende maar er moet een makkelijk weg zijn om de motor te bereiken, want het kan natuurlijk zijn dat de koolborstles zijn versleten.
b.v.d. en m.vr.gr. Toby Huizinga, Maassluis
 

HarryO

  • #2
Dit is niet het type nummer maar een model lijn.
Graag het nummer zoals in de deurrand staat vermeld.

Deze machine heeft geen borstels maar een aanloop condensator.
Snelle test: verwijder boven blad of zijkanten en geef de trommel en zet als hij moet gaan draaien. Komt hij dan op gang dan is het de aanloop condensator.
PAS OP: laat je niet verrassen door het gaan draaien van de trommel/motor/snaar.
 

Tobiasw

  • #3
Je hebt gelijk het is de WTA3481, ik neem de suggestie en het advies ter harte en ga het vooral voorzichtig proberen, met de nadruk op voorzichtig!!!!
VERVOLG,
En hij doet het zonder condensator en nu ook met de condensator wat stof al niet/wel kan doen. Terwijl ik de bovenkant eraf had afgelopen zaterdagavond en ik aan het snoer naar het stopcontact zat murwen, hoorde en zag ik iets licht vonken.

Super geholpen, iedereen in huis weer blij, kunnen we met een gerust hart op vakantie, maar wel met de stekker uit het stopkontakt
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu