Grohe rapid blijft doorlopen

Drnizeguy

  • #1
Ik heb sinds 3 kwart jaar een grohe rapid SL en van de week viel het mij op dat het water opeens blijft doorlopen (in de toiletpot).

Ik heb meteen het spoel mechanisme losgehaald on te kijken wat er aan de hand was, maar dat ding is (natuurlijk) nog brandschoon. Ook in het reservoir kan ik geen vuiligheid zien.
Ik heb het al is goed door laten lopen met anti kalk misschien dat er toch iets van aanslag zit, maar dit helpt niet. Het water blijft lopen.
Het is ook niet zo dat het reservoir te vol is en dat het er aa de bovenkant weer uitgegooid word. Ook met een klein laagje water in het reservoir is het zo.
Wat zou het kunnen zijn?
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #2
Klepbedekking rubber lek of iets van rommel stukje plastic op klepzitting.

of lekt hij ook als bedieningspaneel er af is
 

Drnizeguy

  • #3
Ja, dan lekt het ook. Als ik met de hand dat mechanisme aandruk blijft het ook lekken, dus het lijkt wel of er iets tussen zit, maar dat zit er dus niet :?
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #4
Zit het mechanisme er niet met spanning er in waar door deze krom trekt

dus als bediening er af is met de slangetjes afgekoppeld dan lekt hij nog dan moet het wel in het mechanisme zitten, dat deze ergens blijft hangen
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #5
Maar je had er over 3/4 jaar je kan beter in contact gaan met grohe en vraag dat er een monteur van grohe kan komen want je hebt garantie.

Succes
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu