Miele condensdroger novotronic t565c

Cyberbitch

  • #1
Geachte klussers en helpers :D

Hierbij wil ik graag een probleem met jullie voorleggen met onze condensdroger, we hebben hem afgelopen zaterdag gekregen met de melding dat de slangen na gekeken moest worden omdat deze weleens verstopt zouden kunnen zitten.
Dit hebben wij gedaan en die zijn gewoon goed alleen lag de pomp aan de onderkant van de droger er uit, wij deze terug geplaats en vastgezet.
maar nou komt het zodra wij de droger aan zetten doet ie het voor een min of 15 daarna klapt de meterkast eruit :oops: het blijkt dus dat ie het water niet kan afvoeren terwijl zowel de slang als de lekbak aangesloten zijn, hij wordt dus eerst goed warm of te wel heet voor hij eruit klapt en na dat hij eruit geklapt is en wij de deur open doen komt er een stoombad je tegemoet, dus hij kan de hitte/condens niet kwijt.
wie kan mij met dit oh zo'n vervelend probleem helpen????

Liefs Cyberbitch :roll:
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Alles nakijken en schoonmaken is m.i. de enige oplossing, vooral de condensor en het verwarmingselement en bij de ventilator.
 

Cyberbitch

  • #3
We hebben idd de hele binnenkant van de droger schoongemaakt en ik dacht dat je de trommel er niet uit mocht halen vanwege de verwarmingselement of bedoel jij die onderin zit waar je zowieso altijd bij kan dus dat waar dat klepje voorzit???
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #4
De condensor zit aan de voorkant achter een klep.
De trommel verwijderen is niet nodig, alle slangen en plaatsen waar de lucht door stroomt moeten gereinigd worden.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu