Miele W733 wasmachine

TomD

  • #1
M'n Miele W733 heeft een probleem met de waterstop. Die waterstop laat geen water door, waardoor na een paar mionuten de machine stopt en het rode lampje (watertoevoer) gaat branden.Weet iemand hoe ik dat kan resetten? Of wat de oorzaak van het probleem is? Het filter is schoon, er staat geen water onder in de machine(vlotter).
 

TomD

  • #2
Hier de vraagsteller nog een keer. Ik heb al wel andere mensen met hetzelfde probleem gevonden op KlusIdee.nl, maar de oplossing van het probleem telkens niet!
Zou ik de stroomtoevoer naar de waterstop kunnen doorknippen? (2 blauwe draden) Of kan de machine dan de watertoevoer helemaal niet meer controleren?
Ik dacht eigenlijk dat de waterstop alleen is om in geval van een defect in de machine, waardoor er ongecontroleerd water blijft stromen, die watertoevoer af te sluiten. In normaal gebruik zou er in de machine ook een controle van de hoeveelheid opgenomen water zitten, die dus "knijpt" wanneer er genoeg water is toegelaten?!?!?!???
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #3
Hebt u het zeefje in de aansluiting op de waterkraan al gecontroleerd op rommel ?
 

Zeeland

  • #4
Waterslot gaat dicht zodra er water op de bodemplaat komt. Het slot is niet te verwijderen, staat in serie met een andere waterklep in de machine
de draadjes doorverbinden betekend dat er 220 V op een 110V spoel komt te staan
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu