Wasmachine eindig programma niet

Pompom11

  • #1
Beste klushulpers

De vorige wasmachine pompte het water niet meer weg, en sleet de kleding. Daarom een nieuwe.
Tweedehandse gekochte Bosch Exclusiv WFK 2891 NL deed het de eerste drie keer prima. Nu echter lijkt hij hetzelfde probleem te hebben. Hij stopt op enkele minuten van beeindiging van het programma, en er beginnen wat lampjes te knipperen. Opnieuw starten van programma leidde tot stoppen van programma op zelfde plek. Hij heeft water niet weggepomt en niet gecentrifugeerd.

Deur openen lukt niet. Opnieuw starten van programma lukt nu ook niet meer.

Wat kan ik doen?

Ik heb zelf de wasmachine geinstalleerd, maar ik ga er vanuit dat de afvoer goed hangt, en niet verstopt is. Ik heb er een emmer water door afvoer gespoeld, zonder problemen.

Enig idee, iemand? Het zou al fijn als ik mijn was eruit kon krijgen. Wasmachine handleiding online bleek alleen in het duits, en alleen installatieaansluiting.

Hulp wordt erg gewaardeerd. Via zoekfunctie op forum niets kunnen vinden voor dit type machine.
 

Ronaldvw

  • #2
Ik heb hetzelfde gehad, water pompte niet weg en centrifuge werkte ook niet. lampje gingen knipperen bleek er in de afvoer slang van de machine een onderbroek te zitten.

ff open schroeven en in de binnen kant de zwarte slang even nakijken of er iets in zit, misschien kan je ook voelen als je aan de voorkant het water weg laat lopen....
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu