MIELE W718 demonteren verwarmingselement ?

Hoegie

  • #1
Beste lezer, graag had ik geweten hoe ik het verwarmingselement van mijn Miele W718 er op een goeie manier uit krijg want mijn dochters BH beugel :? zit er helemaal tussen gewrongen en via de onderste afvoerslang kan ik dit niet uithalen, graag tips thx Hoegie (Moerbeke waas België)
 

Hoegie

  • #2
Nog steeds geen reactie... Ondertussen verder gezocht op dit forum en idd soortgelijke oplossing gevonden en ben er dus aan begonnen.
Hoe ik dit deed : de bh beugel zat rond het rechtse element dus eerst alle elektriciteit af, alle klemmetjes op 't element afgenomen, op een W718 zit geen enkele vijs op het element zelf, zeer voorzichtig met een plat steeksleuteltje achter het plaatje met borging afwisselend links dan rechts het element millimetersgewijs deze een 3-tal cm naar mij toe getrokken, vervolgens met een soort PLASTIC schroevendraaier (GEEN metalen !!!) de rubber afdichting voorzichtig losgewurmd, element met bh beugel eruit, dan maar ook gelijk het element ontkalkt, gemeten of dit omtrent 8 ohm is, het rubber rijkelijk ingesmeerd met Dreft (gaat langer mee ...), en terug gemonteerd en nu staat er een groot soepbord onder om te kijken of ik dit goed gedaan heb. Deze avond draai ik mijn waske indien geen lekkage.
mvg Hoegie
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu