BOSCH WTE86100 Condensdroger droogt niet meer

Anke1979

  • #1
De condensdroger droogt niet meer. De deur gaat dicht, hij draait, na ±1 minuut gaan de lampjes drogen én losmaken/klaar branden en hoor ik diverse piepjes. Het reservoir, de pluizenzeef en de luchtkoeler heb ik schoongemaakt?? De droger wordt ook niet meer warm (ik voel tenminste alleen maar koude lucht?)

Wie kan mij nog helpen aan een mogelijke oplossing?
 

Ronald18

  • #2
Als die niet meer warm wordt controleer dan eerst het warmte element of de thermostaat.Mocht dat nog goed werken dan verder terug zoeken.
 

Anke1979

  • #3
Hoi Ronald,

Ik heb vanmiddag ook nog de technische dienst van Bosch gebeld. Deze gaf aan de bovenplaat te verwijderen. Dan zou ik bij het verwarmingselement aan de achterkant een witte knop met een zwart puntje kunnen resetten??

Ik heb de plaat verwijdert, ik zie helemaal geen verwarmingselement?? De achterplaat kan ik niet zomaar eraf halen - hier zitten allemaal draden aanvast??

Heb jij enig idee waar dat verwarmingselement zit en hoe ik deze kan resetten?

alvastt bedankt!
 

Ronald18

  • #4
Ze zullen de achterplaat op de trommel wel bedoelen.Je moet de achterplaat van de machine zelf (de kast) waar die draden aanzitten eraf halen.
 

Martien 59

  • #5
Je voelt bij die droger in 1 minuut geen warme lucht
zet hem eens op 20 minuten of een tijd die er op staat
en als je achter de droger kijkt zit een afdek kap daar achter zit het element en aan de rechterkant zit een klixon met rrn rood knopje dat kun je indrukken
maar er is iets anders aan de hand met die droger
 

Anke1979

  • #6
Super mannen, het is gelukt! Mijn dank is groot!!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu