Lekkage douchekraan

Justin01

  • #1
Afgelopen dinsdag heb ik een thermostaat douchekraan geinstalleerd. Een dag later bleken er vochtplekken in de muur te zitten in de gang onder. Ik weet van mezelf dat ik niet de s-koppel stukken met speciale tape heb afgeplakt op het schroefdraad. Ik ben bang dat daar het euvel zit?
Want hij maakt een sissend geluid als je de kraan aandoet.

Nu de hoofdkraan is afgesloten lekt hij dus niet meer naar beneden. Het gevolg is wel dat er vochtplekken in de muur zitten. De muur is met spachtelputz afgewerkt. Zou dit waneer de lekkage verholpen is weer goedkomen? En wie weet met welk goedje ik de vochtplekken kan bewerken?

Ik moet helaas de koppelstukken weer losdraaien en met speciale tape de schroefdraad afplakken, wie weet welke tape ik het beste kan gebruiken?

Bedankt!
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #2
Gewoon teflontape gebruiken is voor u het gemakkelste.

Ook daarna achter de rozetten afkitten heel belangrijk

Dus s-koppeling tapen en in de muurplaat draaien waterpas zetten en af kitten, rozetten plaatsen en kraan met fibberring op s-koppeling plaatsen

gewoon laten drogen
 

Justin01

  • #3
Thanx,

Ik heb bij een bouwmarkt van dat hennep en speciale pasta gehaald en dit om het schroefdraad gedaan. Vervolgens de s-koppelingen erin gedraaid en alles afgekit.

En het lekt nu niet meer!!
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #4
Fijn dat het zo is opgelost
slotje op
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu